Libellud

Dice Forge - Engelstalige versie - Bordspel

€34,95
1250
930097EN
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

Dice Forge: 

Elke speler krijgt twee dobbelstenen met afneembare zijden die ze gedurende het spel kunnen aanpassen en verbeteren.
Aan het begin van ieders beurt gooien alle spelers hun dobbelstenen en krijgen inkomsten daarvan. Deze kunnen ze daarna gebruiken om nieuwe dobbesteenzijden te kopen of om een beproeving te verslaan en zo bonussen te verkrijgen.


Wie vergaart de meeste glorie en verovert zich een plaats tussen de goden?

 

Hoe speel je Diceforge ? 

In Dice Forge (de titel zegt het al een beetje) is het de bedoeling om jouw dobbelstenen te upgraden! Natuurlijk er zijn meerdere spellen waarbij jij jouw dobbelsteen kan aanpassen, bv in Castles of Burgundy met behulp van de arbeiders of in Alien Frontiers door middel van gebruik van de Alien Tech kaarten en energie-tokens. Maar dit zijn vaak maar eenmalige upgrades. Nee bij Dice Forge is het de bedoeling dat jij jouw dobbelstenen continue sterker maakt om zo tijdens het dobbelen een lucratiever uitkomst te krijgen.  Met deze geüpgradede dobbelstenen is het de bedoeling om steeds meer van de 4 verschillende resources te krijgen: geel is goud (geld), rood is zonnekracht, blauw stelt de kracht van het maanlicht voor en en groen zijn overwinningspunten. Met deze resources kan je of nieuwe sterkere zijdes kopen of kaarten die jou, naast overwinningspunten, ook abilities geven. Na 10 rondes (9 met 2 spelers) eindigt het spel en wint degene met de meeste punten.

Benieuwd naar de spelregels van Dice Forge ? Bekijk de video hieronder.

 

Let op: Dit spel is de Engelstalige variant van Dice Forge.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »