White Goblin Games

Hanamikoji - Kaartspel

€13,45
210
WGG1842
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

Hanamikoji: 

In Hanamikoji ben je de eigenaar van een traditioneel Japans restaurant en wil de gunst van 7 geisha’s voor je winnen. Zij zijn de vertegenwoordigers van de Japanse cultuur en traditie. Zij zijn meesters in vele kunsten: muziek, zingen, dansen, geestige conversaties en de thee ceremonie. Hun gunst kan jou en je restaurant veel aanzien bezorgen. Echter je strijdt niet alleen om de gunst van de geisha’s. Enkel wanneer je hen waardevolle voorwerpen van hun traditie aanbiedt, zullen zij jou hun diensten aanbieden.

De tijd lijkt stil te hebben gestaan in Hanamikoji. De historische Japanse huizen tonen de voormalige pracht van de keizerlijke stad Kyoto. Ook vandaag de dag zijn de rijken en machtigen, maar inmiddels ook veel toeristen op zoek naar entertainment, ontspanning en afleiding van het dagelijks leven en natuurlijk willen ze ook van het heerlijke eten genieten. Je kunt hier dan ook vele restaurants vinden.

Jullie hebben beiden een nieuw restaurant geopend en proberen nu enkele van de meest gerespecteerde artiesten te boeken om zoveel mogelijk klanten aan te trekken. Met verschillende geschenken probeer je de gunsten van zeven beroemde geisha’s voor je te winnen. Deze vertegenwoordigers van de Japanse cultuur en traditie zijn meesters in vele kunsten: muziek, zingen, dansen, geestige conversatie en de theeceremonie. Trek hun aandacht met geschenken en zij zullen jou hun gunsten verlenen, opdat vele gasten naar jouw restaurant zouden komen

Benieuwd hoe je Hanamikoji speelt? Bekijk de video hieronder.

Beoordelen (1)

Chris 12-08-2021 07:59

Hanamikoji is een kort kaartspel voor 2 spelers. Elke actie die je uitvoert heeft impact op de hele ronde, het is dus van groot belang dat je goed nadenkt voor je een actie doet.

Als het spel niet gedaan is na de eerste puntentelling, veranderd het spel een beetje omdat sommige overwinningsfiches aan jouw kant liggen en sommige niet. Dit maakt het spel dan weer wat extra uitdagend. Tot slot heeft het spel heel mooie illustraties en vinden wij dat Hanamikoji een perfecte keuze is voor de liefhebbers van tweespelerspellen.

3 sterren op basis van 1 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »