999 Games

My City - Bordspel

€25,95
1480
999-MYC01
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

My City:

Elke speler heeft een bord waarop hij zijn stad gaat bouwen. Aan het begin van de campagne heeft het een paar verschillende functies - lege velden, rotsen, bomen, enzovoort. De gebouwen die hij bouwt, worden weergegeven door polyomino's, de tetris-achtige vormen, in drie verschillende kleuren. Er ligt een stapel kaarten tussen de spelers en er wordt steeds een kaart met een van de polyomino's omgedraaid. Spelers moeten het vervolgens in hun stad bouwen.
De campagne bestaat uit 24 spellen, verdeeld in 8 hoofdstukken van elk 3 spellen. Tijdens elk spel passen spelers hun ervaring aan door onderdelen en spelregels aan hun persoonlijke borden en kaarten, en aan het spel toe te voegen. De keuzes en acties van spelers die tijdens een spel zijn gemaakt, gaan mee naar de volgende sessie, waardoor een unieke, persoonlijke spelervaring ontstaat.
De winnaar van elk spel verdient ontwikkelingspunten voor de campagne. Naarmate de campagne vordert, komen er andere manieren bij om ontwikkelingspunten te verdienen. Meestal zijn er spelregelwijziging tussen spellen, maar die worden pas na elk hoofdstuk (d.w.z. na ieder derde spel) onthuld.
Voor spelers die My City niet als legacy-spel willen ervaren, staat er op de achterkant van het bord een 'eeuwig' spel, dat op elk moment kan worden gespeeld. Dit speelbord biedt een alternatieve opstelling voor herhaalbaar spelen. Elk spel is eenvoudig genoeg om spelers te vervangen en zij zouden geen groot nadeel hebben.


Inhoud My City:

  • 4 dubbelzijdige speelborden
  • 8 enveloppen met verrassingen
  • 24 speelkaarten
  • 96 gebouwen (in 3 kleuren, 24 per spelerssymbool)
  • 4 scorestenen
  • de spelregels

Benieuwd naar de spelregels van My City? Bekijk de video hieronder.

Beoordelen (1)

SpellenTip 24-10-2022 19:32

My City is een uniek en toegankelijk puzzelspel vol competitie. Misschien voelt het in het begin vreemd om op je spelersbord te schrijven en stickers te plakken, maar dat is juist het leuke aan dit spel! Elk hoofdstuk brengt weer nieuwe verrassingen met zich mee. Het is telkens een feestje om weer een nieuwe envelop open te maken. Toch wordt het spel niet super ingewikkeld, de regels worden namelijk stap voor stap toegevoegd. Het komt bij ons niet snel voor dat we een spel zó vaak spelen in korte tijd. Wat ons betreft is My City een absolute topper, dit spel moet je gespeeld hebben!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »