White Goblin Games

Tiny Towns - Bordspel

€33,45
1260
WGG1955
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

Welkom in Tiny Towns!

Je bent de burgemeester van een klein stadje in het bos, waar de kleinere wezens van het bos een samenleving hebben gecreëerd die verborgen is voor roofdieren. Dit nieuwe land is klein en de middelen zijn schaars – je neemt wat je kunt krijgen en zegt nooit nee tegen grondstoffen.

Je stad bestaat uit een 4×4 speelbord met 16 bouwplaatsen, waarop je door middel van een bepaald patroon verschillende grondstofblokjes plaatst om gebouwen te bouwen. In totaal zijn er 25 verschillende gebouwen, dus elk spel is weer anders. Voor elk gebouw krijg je op een andere manier overwinningspunten. Wanneer geen enkele speler meer grondstoffen kan plaatsen of gebouwen kan bouwen, eindigt het spel en worden bouwplaatsen zonder een gebouw -1 waard. Ook krijgt elke speler een eigen monument. Deze levert ook punten op. In totaal zijn er 15 verschillende monumenten. Heb je aan het eind de meeste overwinningspunten? Dan win je het spel!

In de spelregels vind je ook een variant op het basisspel. Met dit schattige bordspel heb je werkelijk urenlang speelplezier en door de vele variabelen (denk aan gebouwen, monumenten en de variant) is elk spel anders.

 

Benieuwd hoe je Tiny Towns speelt? Bekijk de video hieronder, of lees onze review.

 

Beoordelen (1)

The Game Station 23-05-2021 17:41

3.5 op 5 sterren. Spel met makkelijke spelregels. Lijkt simpel bij aanvang, maar wordt al snel heel uitdagend. Strategisch spel waar je een goed overzicht moet bewaren over je speelveld. Fouten in het leggen van grondstoffen zijn snel gebeurd. Herspeelbaarheid is groot door de vele verschillende speelkaarten.

3 sterren op basis van 1 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »