Konami

YGO - Structure Deck - Freezing Chains - EN

€10,45
200
4012927845455
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

Terwijl de winter kouder wordt, kan de ijskoude gevangenis de groeiende storm binnenin niet tegenhouden, en de terugkeer van Trishula is nabij. De Synchro Monsters of the Ice Barrier komen los in Structure Deck: Freezing Chains!

De Ice Barrier-strategie, afkomstig uit het allereerste Hidden Arsenal, zet de strategie van tegenstanders stil en bereidt zich voor om ze af te maken met hun ongelooflijke Synchro Monsters! "Ice Barrier" -monsters werken als een team om de acties van je tegenstander te onderdrukken. Er zijn "Ice Barrier" -monsters die tegenstanders verzwakken, voorkomen dat je tegenstander Tribute Summoning krijgt, de activering van Spell Cards vertragen, aanvallen voorkomen en meer, maar alleen als je een tweede "Ice Barrier" -monster bestuurt. Als dat tweede monster ook een soortgelijk onderdrukkingseffect heeft, krijg je beide effecten!

Het beroemdste "Ice Barrier" -monster van allemaal, Trishula, Dragon of the Ice Barrier, keert terug in een nieuwe, nog destructievere vorm in Structure Deck: Freezing Chains! Dit nieuwe Synchro Monster verbant niet alleen maximaal 3 kaarten die je tegenstander bestuurt, het roept ook de originele Trishula op als je tegenstander het vernietigt! Deze nieuwe Trishula kan een thuis vinden in elke strategie die Synchro Monsters kan gebruiken, dus mis je kans niet om dit krachtige monster aan je Extra Deck toe te voegen.

Structure Deck: Freezing Chains bevat alle "Ice Barrier" Synchro Monsters als onderdeel van zijn 5-kaart Extra Deck.

Elk deck bevat 46 kaarten & 1 dubbelzijdige Deluxe Game Mat / Dueling Guide

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »