Konami

Yu-Gi-Oh! - Egyption Gods Obelisk the Tormentor ENG - Structure Deck

€9,95
4012927848579
110
YGO-EGSD-EN
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

Yu-Gi-Oh! - Egyption Gods Obelisk the Tormentor - Structure Deck!

Ontketen de ware kracht van Obelisk the Tormentor door 2 monsters die je bestuurt te eren en de monsters van je tegenstander van het veld te vegen! Dit Deck maakt gebruik van zelfreplicerende monsters om Tributes te bieden en je Life Points te beschermen naarmate je dichter bij het tekenen van je Divine Beast komt. De eigen vaardigheid van Obelisk kan de monsters van je tegenstander in één keer verpletteren, maar gooi de nieuwe Spell Card, Fist of Fate, erin en je kunt het effect van een monster tenietdoen en het vernietigen zonder dat je Tribute nodig hebt. Activeer tijdens je eigen hoofdfase en je kunt ook alle spreuken en vallen van je tegenstander verpletteren!

Elk Egyptisch God-deck is in totaal 40 kaarten en bevat 1 Egyptische God-kaart en 5 nieuwe kaarten - 4 unieke nieuwe kaarten en 1 exemplaar van Soul Crossing, een gloednieuwe Quick-Play Spell-kaart in beide Decks waarmee je Tribute Summon kunt gebruiken uw Egyptische Godkaart door de monsters van uw tegenstander te eren!

Elk deck kan direct uit de doos op zichzelf worden gespeeld en wordt geleverd met een duelgids waarin de basisstrategie en enkele regels worden uitgelegd die je moet kennen om het meeste uit je deck te halen. Als je beide oppakt, kun je natuurlijk hun strategieën mixen en matchen om een ​​geweldig Deck te creëren dat meerdere Egyptische Godkaarten kan hanteren!

Elk Egyptisch God Deck bevat 40 kaarten:

4 Ultra Rares
4 Super Rares
32 Commons
1 Deluxe Game Mat/Dueling Guide

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »