Konami

YuGiOh! - The Grand Creators - Booster Box

€79,95
4012927942130
350
4012927942130
Op voorraad
1-3 dagen

Productomschrijving

YuGiOh! - The Grand Creators - Booster Box

The Grand Creators zullen 3 nieuwe strategieën ontwikkelen en beschikken over een gloednieuwe, World Premiere Spell Card voor Inzektors, de winnaar van het 2020 Create-A-Card Project, geselecteerd door de Yu-Gi-Oh gemeenschap! Daarnaast worden nog 15 kaarten, een mix van oude en nieuwe kaarten, Collector's Rares in deze boosterset met 60 kaarten.

Hier is een hint van wat je kunt verwachten van elk thema!

  • Kunst die tot leven komt! Deze monsters gieten hun bloed en zweet in hun vak om hun meesterwerken te creëren. Gebruik zoveel mogelijk Level 3 Psychic monsters in je Deck als je kunt om het destructieve potentieel van hun Level 11 Synchro Monster te maximaliseren.
  • Een plichtsgetrouw Xyz-monster dat zielen redt! Een thema met een Xyz-monster dat het kwaad afstoot.
  • Er staat je een spannend avontuur te wachten! Verzamel je fellowship en word de held van je eigen Duel!

The Grand Creators bevatten ook de kaart die is gemaakt als resultaat van het Create-A-Card-project van 2020, een krachtige spreukkaart die "Inzektor"-kaarten en -strategieën naar een geheel nieuw niveau zal tillen! Zorg ervoor dat je Inzektor-deck klaar is voor gebruik!

Inzektors werden door de fans gekozen via een reeks enkelvoudige eliminatiepeilingen en kwamen als overwinnaar uit de 16 thema's die deel uitmaakten van het project. Fans kregen de taak om te kiezen welk thema een World Premiere-kaart zou krijgen in een product uit 2021, evenals welk kaarttype het zou moeten zijn en in welk soort product het zou moeten worden uitgebracht. Ze kozen een Inzektor Spell-kaart om in één van de boostersets met 60 kaarten die in 2021 wordt uitgebracht, en toepasselijk is The Grand Creators het podium waarop deze nieuwe kaart zal debuteren.

  • Elke The Grand Creators Boosterbox bevat 24 boosterpacks
  • Elk The Grand Creators Boosterpack bevat 7 kaarten

De Grand Creators-boosterset bevat in totaal 60 kaarten:

  • 10 Ultra Rares
  • 15 Super Rares
  • 35 Rares
  • 15 kaarten in de set zijn ook verkrijgbaar als Collector's Rares

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Gratis verzending België vanaf 50€
Geleverd binnen 2-3 dagen
Gratis verzending Nederland vanaf 75€
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »